CADEAU  TIP !  Roofvogel workshop: Falconry Experience Day
Nieuw
  
    workshop riant roofvogelen: Valkerij Lounge                 

START PAGINA Bedrijfsuitje Foto's Bedrijfsuitje Vergaderen Foto's Workshops Reacties Stage Contact

 

Vorige Pagina

  UTRECHT

Buitenplaats Amerongen

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug ligt Kasteel Amerongen, gesticht in 1286. In de vijftiende eeuw is het kasteel meerdere malen verwoest en weer herbouwd. De eerste kaart waarop Kasteel Amerongen is afgebeeld dateert uit 1597, het jaar waarin het huis werd erkend als ridderhofstad.

 

Drostestraat 12
3958 BK Amerongen
 


Zonheuvel

Centraal in Nederland, op één van de hoogste punten van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, ligt Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel. De stijlvolle accommodatie is omgeven door maar liefst 48 hectare bosgebied en gelegen op het gelijknamige landgoed.

 

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
 


Landgoed de Horst

De historie van Landgoed de Horst gaat terug tot de 19de eeuw. Een Zeister rentenier kocht in 1835 een oude boerderij met omliggend land en liet op dit terrein een langgerekt herenhuis bouwen. In de jaren daarna kreeg het landgoed - door opeenvolgende eigenaren - een eigen karakter.
 

De Horst 1
3971 KR Driebergen

 


Kasteel De Hooge Vuursche

Het Kasteel De Hooge Vuursche is gelegen op een heuvel langs de Hilversumsestraatweg tussen Baarn en Hilversum. Het werd gebouwd in opdracht van de koopvaardijofficier Johannes Adrianus van den Bosch en zijn echtgenote Barnesse van Hardenbroek. Eduard Cuypers is de architect. In 1912 is het kasteel officieel geopend.

Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn


Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is een van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het is een sprookjesachtige locatie omringd door een slotgracht en alleen te bereiken via een ophaalbrug. In het kleine maar prachtige park om het kasteel zijn vele, meer dan 150 jaar oude bomen.
 

Langs de Wal 6 - 7
3961 AB Wijk bij Duurstede

 


Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden  dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.

 

         Birds@Work          Mobiel  0651 999 251          Fax  084-729 3316         Email  vraag@valkenieren.nl

            ® 'Valkerij Proeverij' is a registrated trademark
            Copyright © 2004 Birds@Work
22 december 2008